Botox eller Broccoli

Kål eller Kanyle ?

NYT ! TV program på DR 1 med Thorbjörg som coach. 

Den 9. oktober 2012 går det løs. Det første af ialt 6 programmer hvor omdrejningspunktet er to vidt forskellige veje i jagten på ungdommeligt udseende. 

To hold, beståeden af hhv 3 kvinder og 3 mænd stiller op. Jeg er coach for broccoli holdet som stiller op med hele deres krop og 8 uger af deres liv. De følger alle 6 mine individuelt baserede kostplaner. Derudover får jeg hjælp fra forskellige experter som kan hjælpe mine deltagere lige der hvor jeg skønner de er udfordret og som jeg mener kan fremkalde vitaltiet som afspejler sig deres ansigt. 

Tune ind på DR 1 tirsdag d. 9.10. kl. 20.40 og blev inspireret til enten botox eller broccoli eller måske begge dele ? Om ikke andet så er jeg sikker på du bliver godt underholdt ! 

Tjek også mit nye online kursus . Det er nogenlunde det som mine deltagere har fulgt. Du finder det på forsiden. Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 

 

Link til program teaser 

Kommentarer (5)

Michael K - den 8. oktober 2012, kl. 13.46
Jeg er sikker på det bliver et spændende og meget interessant program at følge , jeg håber det er et af de mere lødige reality programmer . glæder mig til at følge deres tur gennem Miss T vitalitets program .
Thorbjörg Hafsteinsdóttir - den 8. oktober 2012, kl. 16.12
Tak Mr. M. Jeg synes det jeg har set har været ret godt. Det bliver ALDRIG som jeg vil have det, medmindre jeg får tøjlerne 100% ! Men uanset hvad panelet vurderer deltagernes alder til at være, så ved jeg og mit broccoli hold hvordan de har det og hvad de har fået ud af det de har lavet. Og det kommer jo ikke tydeligt frem i programmet. Men det kan jeg fortælle lidt om her når de har været på de næste 6 tirsdage.
Jesper Thomsen - den 19. oktober 2012, kl. 23.41
Har set de 2 første programmer af Botox og Broccoli og må indrømme at jeg troede traditionelle skønhedsbehandlinger "kunne" mere end vist i programmet.

Meget positvt overrasket over dine resultater med de 2 første deltagere, og mener faktisk at begge bliver bedømt lidt hårdt i alderstesten da folk gætter dem yngere men skriver det de mener er den reelle alder.

Anyways glæder mig til at se resten af programmerne - hvis de ikke havde skrevet du var 52 år så ville jeg have gættet på begyndelse til midt i trediverne - keep it up - du ser brandgodt ud :)
Thorbjörg Hafseinsdottir - den 22. oktober 2012, kl. 20.29
Tak Jesper. Jeg er enig med dig, jeg synes panelet ikke helt gør hvad de bliver bedt om. Er selv ikke vild med den del af programmet. Og tak for din bedømmelse af min egen alder! Jeg kan godt lide smiger :) Men jeg kan fortælle dig, at jeg gør selv hvad jeg fortælle andre de bør gøre; sådan 85 % ihvertfald.

Tak fordi du ser med. Og for dit indlæg og kommentar. :)
Delenn - den 5. november 2012, kl. 13.50
Det er et brandgodt program. Jeg har aldrig selv overvejet forskønnende operationer, men kan faktisk godt lide at der er en ret fordomsfri tilgang til indgrebene i programmet. Folk må jo gøre hvad de vil. Synes også at det er brandgodt gået af dem, du har taget dig af - de lader til virkelig at have fået noget ud af det - ikke bare i det ydre, men på alle mulige andre områder også.

Rigtig godt gået til dig og de andre deltagere. Måske når jeg selv dertil hvor jeg orker at kaste mig ud i din metode.

Kommentér på indlæg

Blog Emner

Antiage Børn Debat Go Green Gode råd Gretes blog Karriere Kål eller Kanyle Livsstil Mad Nyheder Træning UPPSKRIFTIR Vitale opskrifter A Økologi