ProLon

 

Fasting Mimicking Diet

ProLon står fro pro longevity som støtter kroppen til sund aldring. 

At faste er ikke noget nyt. Faste har været anvendt i alle kulturer med forskellige formål i årtusinder. Faste har de senere år fået øget popularitet som led i vægttab som er tilfældet ifor eksempel 5:2 programmet hvor man nedsætter sit kalorieindtag til 6-700 dgl i 2 dage om ugen og spiser almindeligt i 5 dage, eller den type hvor man spiser intet i 16 timer af døgnets 24 timer. Vandfasten er en "rigtig faste" for man spiser ingenting men drikker udelukkende vand i x antal dage. Den kan være at gennemføre, af indlysende grunde.

Det er ikke kun dem der vil tabe sig som interesserer sig for faste. Videnskaben er begyndt at forske i de sundhedsmæssige gevinster ved at faste og undersøgelserne er lovende, især hvad vandfaste og Fasting Mimicking Diet eller FMD. Det man vil med FMD, er at bevare de fordele som opstår under vandfasten også  selvom man spiser. Det er givet at maden skal være kaloriefattig men det er ikke nok at skære ned på dem, de skal også komme i nøje udregnet dosis fra de rigtige makroernæringsstoffer dvs fedt, kulhydrater og fedt.

ProLon

ProLon er den første FMD faste udviklet med det formål at benytte og bevare fordelene fra faste uden mad selvom man spiser x antal kalorier om dagen. På den måde bliver fasten både behagelig og sikker. ProLon er 5 dages faste som indeholder supper, råkiks, oliven, nøddebars, drikke og tilskud, alt sammen vegetarisk og hvis det ikke var for lidt honning i een af barene tilmed vegansk. ProLon er glutenfri, mælkefri og uden tilsat sukker. Denne sammensætning giver 750-1100 kalorier dagligt.

Dr. Longo

ProLon er udviklet af Valter D. Longo ( født 1967). Professor Longo, som har sine rødder i Italien og USA, er celle biolog og har speciale i aldring ( biogerontolog). Han er kendt for sine undersøgelser i sult og genrespons og hvordan kroppen reagerer positivt i forhold til blandt andet celle fornyelse. ProLon er udviklet på basis af undersøgelser som to af verdens ledende centre for biomedicin og "longevity" ; The Univeristy of Southern California (USC), The Longevity Institute og the Diabetes and Obesity Reserarch Institute. Måltidet i FDM er designet og  sammensat på basis af videnskabelige prøver så de efterligner faste uden mad. Kroppen på ProLon tror at den faster uden mad. 

Hvem kan gå på ProLon og FMD ?

Alle som har lyst til eller brug for at optimere deres sundhed og forebygge sygdom. Kliniske undersøgelser viser at ProLon har gunstig effekt på forskkelige markører; mindsker abdominal fedt ( mavefedt), øger muskelmasse, (i modsætning til mange andre "faster"), nedsætter faste blodsukker (glukose), nedsætter inflammations markøren crp, mindsker IGF-1 som forbindes med øget forekomst af DNA skader, for hurtig fremadskridende aldring og dødelighed. 

ProLon eller FMD er IKKE egnet til blandt andet dem med svær sygdom, til type 1 diabetikere ( på insulin), til dem der har spiseforstyrrelse ( anorexi, bulimi). 

ProLon kassen

Indeholder 5 boxe, een til hver dag af 5 som fasten varer. Hvert box indeholder morgenmad, frokost, lidt oliven til eftermiddag og aftensmad og en lille aften snack. Det er næsten det samme indhold hver dag, men det varierer dog en smule. Supperne er pakkesupper og de smager for det meste godt, det er smag og behag, men da jeg tog den første gang, var jeg bare taknemmelig for at få noget! Der følger også en rigtig god urte te og hibiscus blomst te / C vit rig ) samt en drik fra dag 2 som skal sikre vandbalancen og giver lidt energi. 

Det optimale er at tage tre cyklusser af ProlLon i træk, dvs faste 1 x om måneden i tre måneder. De gode resultater fra undersøgelserne på FMD, er baseret på 3 cyklusser. Men 1 cyklus er også rigtig godt. Det virker jo ikke kun mens man gør det men fasten har "tændt" funktioner i kroppen som er vedvarende i et stykke tid. For eksempel går produktionen af stemceller gevældigt i vejret som giver anti age effekt. 

 

 • Fasting Mimicking Diet øger og vedligeholder sunde værdier på:
 • Insulin like growth factor 1 ( IGF-1), en markør forbundet med forøget dødelighed og DNA skade.
 • C-reactive protein, inflammations markør
 • Stemceller og regenerative markører
 • Faste blodsukker

 

Erfaringer fra brugere:

 

 • Forøget energi
 • Muskelmasse bevares og øges
 • Mavefedt mindskes
 • Blødere og smukkere hud
 • Bliver bedre i stand til at vælge sundt efter fasten
 • Spiser mindre efter fasten

 

Hvor kan man bestille og købe ProLon

Det kan du gøre: 

 

 • Gå på denne side PROLON  og simpelt hen bestil enten 1, 2 eller 3 pakker /cyklus). Hvis du er besluttet at tage tre faster på tre måneder kan det bedst betale sig at bestille dem alle på een gang. Ellers tag een og se hvad du synes. Prisen for 1 ProLon pakke er 225 engelske pund som er 1917kr. 

 • Hvis du vil eller har brug for at tage handling på og optimere din sundhed og ernæring og bruge faste som led i et behandlingsprogram hos mig, så kontakt mig på thorbjorg@thorbjorg.dk og bestil skype konsultaiton. Måske her du kun brug for at vide hvordan du individulet bedst trapper ned på din almindelige kost inden fasten og hvordan og hvad du skal spise efter så det tilpasses dine behov. 
 • KONSULTATION HOS THORBJÖRG

 

Kommentarer (0)

Kommentér på indlæg

Blog Emner

Antiage Børn Debat Go Green Gode råd Gretes blog Karriere Kål eller Kanyle Livsstil Mad Nyheder Træning UPPSKRIFTIR Vitale opskrifter A Økologi