Bøger

'9' veje til vitalitet'9' VEJE TIL VITALITET

Stabilt blodsukker, balanceret nervesystem, god fordøjelse og sundt kredsløb er god forudsætning for at have det godt fysisk og mentalt. Men også ro på nervesystemet og tanker definerer din balance, overskud og energi. Fastlåste mønstre og 
og forankring i uhensigtsmæssige følelser som binder din energi spiller også en rolle.

I denne bog får du både indblik og viden om, hvordan det hele hænger sammen og på hvilken måde maden spiller en vigtig og afgørende rolle for forløsning. 


Skal du have mere energi og styrke, drømmer du om harmoni og balance eller ønsker du at fyre op under passionen og leve livet hver dag? 

Revolutionér din sundhed giver dig vitalitetscirklen, som er 9 forskellige områder, der er essentielle for, hvad du ønsker at opnå i dit liv, din hverdag og hvert eneste øjeblik. 

Måske skal dit blodsukker stabiliseres. Måske skal dit immunforsvar styrkes. Eller skal der fyres op under passionen? Det kan også være, du har brug for afgiftning, at balancere dit nervesystem eller få gang i kredsløbet, så vitaliteten kan blomstre. 

Bogen indeholder 9 kapitler - et for hver område i vitalitetscirklen - og hvert kapitel giver dig eksempler, gode råd, trin for trin-vejledning og 5 opskrifter til det vitale liv, du drømmer om.


 


 

k�????????�???????�??????�?????�????�???�??�?�¸b '9' - veje til vitalitet her


Køb bogen hos Saxo.com - KLIK HER

EKSTRA NEDSAT - Pris: DKK 210,- 

For at sikre dig at du bestiller din bog et sted som altid har den på lager og samtidig har hurtig levering, anbefaler jeg at du køber den på Saxo.com