Bøger

Min Yoga - næring til krop og sjæl

Min Yoga - næring til krop og sjæl

Thorbjörg´s nyeste bog!

Dette er bogen til dig, der dyrker yoga eller har lyst til að prøve yogaen af på egen krop og sjæl. Yoga er god for det hele: Kroppen får det bedre, bliver smidigere og skiller sig af med usunde spændinger og på samme måde er yoga god og rensende for sjælen. Det, der binder yogaens sunde virkning sammen, er yogamad. Det bliver du introduceret for i bogen her.

Thorbjörg giver dig redskaberne til, hvorda du kan tage skridtet mod et bede og mere afbalancerende liv med yoga som integreret element. Du får blandet meget andet:

 

  • 84 lækre, afbalancerende opskrifter
  • Trin for trin-resningskur
  • Yogaens grundtanker i kortfattet form

 

Langt de fleste af bogens opskrifter er vegetariske eller veganske, og der gives ved de andre opskrifter forslag til, hvordan du kan gøre dem mere grønne og mindre animalsk baserede.

Yoga handler om dit liv; dit velvære, din krop, dine relationer – og dine tanker og værdier. Med yoga i bagagen er en ændring mulig; Du kan bedre greb om dig selv, dine vaner og din verden.

Thorbjörg Hafsteinsdóttir er sygeplejerske, ernæringsterapeut, foredragsholder, coach, yogalærer og forfatter. Hun har blandet andet skrevet bestselleren 10 år yngre på 10 uger og Spis dig yngre. Derudover har hun netop åbnet en restaurant i Reykjavik med yogamad; Yogafood.

Hendes passion for mad, sundhed og mennesker går i bogen her op i en højrere enhed med begrebet om yogamad:mad med ren energi baseret på gode, bæredygtige råvarer, og som smager godt.

 

Du kan købe bestille bogen hos fadl´s forlag HER

Du kan bestille bogen her hos SAXO  eller hos Bog & Idé