Bananbomber

Bedømmelse:

Bananbomber

 

  • Uden mælk
  • Uden gluten
  • Uden sukker

 


3-4 personer

2 dl rest af kogte fuldkornsris eller quinoa

3 æg

3 dl boghvedemel

2 spsk. Guarminpulver

1 tsk. stødt kanel (kan udelades)

1/2 tsk. stødt kardemomme

2 mosede bananer

4 tsk. Kokosolie

1 tsk. bagepulver

1 tsk. salt


Sådan gør du: 

Bananerne moses og røres sammen med æg og den smeltede olie.

Alle de øvrige ingredienser røres sammen og blandes i den våde blanding lidt efter lidt. Dejen skal have en tyk, sej konsistens uden dog at være klistret.

Bages på en varm pande med rigeligt fedtstof, kokosolie, og skal have samme størrelse som amerikanske pandekager.

Spises varme, som de er, eller drys mere kanel på, eller carobpulver eller syltetøj uden tilsat sukker. En god varm grøn te, kanel-te eller chai med varm sojamælk nydes til

 

Tip!

Spis røræg til for at proteinberige morgenmaden, hvis I ikke vil opleve blodsukkertræthed bagefter. Eller smør lækker peanutbutter på bananbomberne.

Kommentarer (5)

Vigdis Andersen - den 18. august 2009, kl. 15.26
Elsker disse! Smaker bedre enn vanlige pannekaker. Vidunderlige med sukkerfritt syltetøy, men har du ikke det, spis bær eller frukt (f.eks. eple) til.
jeanne - den 12. juni 2011, kl. 12.05
Helt fantastiske pandekager, yum yum! Jeg brugte sorte quinoa og det gjorde pandekagerne meget kunstneriske at se på!
Marianne - den 22. november 2012, kl. 08.19
Så dejlige! Ungerne elsker dem også.
Sandra - den 21. september 2014, kl. 19.03
Måske et dumt spørgsmål, men er der ikke gluten i boghvedemel?
LINE - den 22. juli 2018, kl. 14.33
Hvad er kalorieindholdet for bananbomberne?

Kommentér på opskrift

BEDØMMELSE:

OPSKRIFTER - Snacks

Bananbomber DELIKATESSE Fluffy chokoladebrud Glutenfrit kanel-kagebrød Havreguf til at falde til ro på Hummus Kyllingemuffins Lakridskugler Mandler og rosiner i kanelkakao Rodfrugtchips Sukkerfri og søde carob-konfektkugler Æblelakridskys!

ANDRE OPSKRIFTER

Morgenmad Frokost Aftensmad Desserter Salater Snacks Drikkevarer Bagværk Dressing & dip