Kyllingemuffins

Bedømmelse:

6-8 STK. 

 

2 stykker kyllingebryst (ca. 300 g) 

2 gulerødder 

1 løg 

2 æg 

1 spsk Worcestershire sauce 

1 spsk chilisovs 

1 dl rosiner 

3 tsk stødt koriander 

2 tsk stødt spidskommen 

2 tsk stødt kanel 

2 tsk saltflager 

friskkværnet peber 

kokosolie, olivenolie eller smør til at smøre 

muffinformene 

 

 

Skær kyllingebrystet i små stykker, og kør det i foodprocessoren/køkkenmaskinen. Brug kniven. 

Skræl og riv gulerødder og løg fint, og rør derefter alle ingredienser sammen. 

Smør muffinforme med lidt kokosolie eller olivenolie eller smør, og fordel kyllingedejen deri. Bag kyllingemuffins i forvarmet 180-200 grader varm ovn i 30 minutter. 

 

 

THORBJÖRGS KOMMENTAR

Sørg for at have et par stykker tilovers til at tage med ud af huset. Oplagt til et udfordret blodsukker og god til frokost på farten. Server med god salat, f.eks. bygsalat med pærer (se 121).

 

Kommentarer (10)

annette - den 3. september 2009, kl. 16.22
Rigtige dejlige muffins, smager dejlige og nemme at lave.
Kaya - den 27. september 2010, kl. 08.46
Hvor mange kalorier er det i en muffin?
Helle Christensen - den 19. december 2010, kl. 04.16
Det ville være allertiders hvis kalorieforbruget blev oplyst på alle opskrifter
Ramona - den 3. februar 2011, kl. 11.09
Jeg går ud fra, de kan fryses
Malou - den 13. april 2011, kl. 09.33
Meningen med denne her form for mad er jo at det er en livsstil og ikke en slankekur, hvis du vil leve sundt og have en frisk krop skal du ikke tælle dig vejen frem, men mærke efter hvad du har brug for...
Denice - den 17. august 2011, kl. 17.48
De er super gode!! Hele familien er totalt vilde med dem. Selv den lille på 2 år, og hun er ikke nem at give mad (desværre). Tak for opskriften :)
Kari Elisabeth Dahl - den 31. januar 2012, kl. 23.57
Tusen takk for en flott oppskrift - den er kjempegod!! Gleder meg allerede til frokost imorgen :D
Nina - den 16. august 2012, kl. 10.33
Kan de fryses ned og evt varmes op i ovnen? :-)
Nanna - den 19. oktober 2012, kl. 21.40
Er det rå kyllingefilet der skal i?
Sine - den 8. januar 2014, kl. 16.25
Kan man erstatte Worcestershire saucen? Og i så fald med hvad?

Kommentér på opskrift

BEDØMMELSE:

OPSKRIFTER - Snacks

Bananbomber DELIKATESSE Fluffy chokoladebrud Glutenfrit kanel-kagebrød Havreguf til at falde til ro på Hummus Kyllingemuffins Lakridskugler Mandler og rosiner i kanelkakao Rodfrugtchips Sukkerfri og søde carob-konfektkugler Æblelakridskys!

ANDRE OPSKRIFTER

Morgenmad Frokost Aftensmad Desserter Salater Snacks Drikkevarer Bagværk Dressing & dip