Lakridskugler

Bedømmelse:
  • Uden mælk
  • Uden gluten
  • Uden sukker

 

20 stk.

2½ dl mandler

3 spsk. lakridsrodspulver

3 dl abrikoser

2 spsk. pinjekerner

2 spsk. Birkesød

1/2 dl vand eller appelsinjuice

1 tsk. salt

 

Kombiner i foodprocessor til dejagtig masse, og tril til kugler.

 

Drys med lakridsrodspulver!

Opbevar køligt i dåse med låg.

 

 

Kommentarer (5)

Liv - den 9. februar 2010, kl. 21.47
Hej og tak for de lækre opskrifter! Skal der lakridspulver i blandingen, eller skal det kun drysses ovenpå?
Maiken - den 12. september 2010, kl. 16.54
Hej. Kan man bruge andet i stedet for abrikos?
Camilla - den 25. oktober 2010, kl. 18.09
Kan anbefale at tilsætte ½ del dadler og ½ del abrikoser og så mindre Birkesød, da dadlerne søder det..
Desuden satte jeg cacaopulver i (den rigtig mørke eller rå cacao pulver). Det smager fantastisk sammen med lakridspulveren! :)
Tina - den 12. oktober 2011, kl. 14.27
Jeg vil også gerne vide om der skal lakridspulver i selve blandingen?
Christina - den 8. november 2011, kl. 12.33
MUMS! :)
Jeg blandede lakridsrodspulveret i blandingen og trillede de færdige kugler i mere lakridsrodspulver. De er rigtig gode! Jeg lod mig inspirere af Camilla, og tilsatte lidt kakao, og så erstattede jeg pinjekernerne med solsikkekerner, da jeg ikke havde pinjekerner på lager.

Kommentér på opskrift

BEDØMMELSE:

OPSKRIFTER - Snacks

Bananbomber DELIKATESSE Fluffy chokoladebrud Glutenfrit kanel-kagebrød Havreguf til at falde til ro på Hummus Kyllingemuffins Lakridskugler Mandler og rosiner i kanelkakao Rodfrugtchips Sukkerfri og søde carob-konfektkugler Æblelakridskys!

ANDRE OPSKRIFTER

Morgenmad Frokost Aftensmad Desserter Salater Snacks Drikkevarer Bagværk Dressing & dip