Min Passion

Min Vision

At hjælpe dig med at få kontakt til dig selv og adgang til en mere vital og passioneret dig! 

Det er min vision! 

Hvorfor? Ja, det kræver måske, du ved lidt mere om mig.

For 22 år siden stillede jeg mig selv et spørgsmål, som viste sig at blive mit livs vigtigste.

Jeg var 28 år, mor til mine to krudtugler Ásta Lea 3 år og Ida Björk 2 år. Jeg havde min egen lille helseforretning, en kombination af økologiske franske kvalitetsprodukter og café med et lille udvalg af hjemmelavede salater, tærter og sandwich. Vi boede i en lille lejlighed i Københavns dengang udsatte Vesterbro-kvarter, og jeg transporterede pigerne og mig selv på cykel hver morgen.

Jeg kæmpede med at holde mig fra sukker og dårlig ernæring. Egentlig havde jeg smidt begge dele på porten, da jeg blev gravid med mit første barn. Men det var stadig en kamp. På det tidspunkt vidste jeg ikke, det jeg ved nu, nemlig, at det er nemt at slippe sine afhængigheder, hvis man bare griber det rigtigt an. Jeg var stresset, træt og en vaskeægte udkørt småbørns mor med alt for meget arbejde. 

Jeg var ikke altid rar at være sammen med. Især gik det ud over min eksmand. Jeg var utilfreds, selvoptaget, humørsvingende og gad ikke sex. Jeg havde ondt af mig selv, og i det hele taget opførte jeg mig som et offer. Jeg gav mig selv hovedrollen i familiesagaen, som ofte var det rene drama, hvor jeg var (drama) dronningen (kors hvor jeg spillede den rolle godt!). De andre i mit netværk fik tildelt passende roller, så de kunne passe ind i min forestilling. Der var skurken, heksen, ridderen, vismanden og så videre. Der var rigtig gang i navlebeskuelsen (min egen!), mangelfuld indsigt og projiceringer. Og indimellem var det også et normalt lykkeligt familieliv.

Men på et tidspunkt fik jeg nok af at være træt og sur. Og af have smerter i min mave, være oppustet og totalt ufokuseret på min mad og mine inderste behov.

Jeg blev træt af at høre mine egne gentagelser, min uærlighed og alt det andet bullshit, jeg lukkede ud. Jeg blev bange. Med et blev jeg klar over, at jeg, i blomsten af mit liv, var blevet gammel! Nogle af kronbladene var visne og allerede faldet af.

Og nu tilbage til det vigtige spørgsmål. For blandt andet disse symptomer fik mig til at stille mig selv et spørgsmål, som blev afgørende for mit liv:

Hvordan har du lyst til at have det, når du fylder 50 år?

Jeg visionerede mig dengang, som den jeg er i dag - VITAL og glad!

Jeg er vital, når jeg er i kontakt med mig selv. Jeg er glad, tilfreds, sikker, modig, stærk og sårbar. Jeg står ved mine følelser. Og jeg står ved mig selv. Også når der er ”sorte” dage, når jeg er morgengrim.

Jeg giver ikke efter for smart eller usund perfektionisme. Jeg vil gerne have kontrol på min vægt, men behøver ikke at være modelslank. Min hud er pæn, mine muskler tonede og faste og jeg har masser af energi. Alt det afspejler en biokemi i balance, fysiologi der fungerer, optimale organer og god fordøjelse. At jeg optager og udnytter næringsstofferne i min mad. Rigtig mad!

Mine celler er vitale og glade. Og mit ydre afspejler det.

Det tog nogle år at få den nødvendige viden og erfaring for at komme hertil. Og til at uddanne mig til det, som blev min passion: kvinders univers, sundhed, muligheder og hvad, vi lader os begrænse af.

Min vision er, at alle kan få det jeg har fået! 

Du kan få det.

Min passion er at gøre det nemmere for dig

Det gør jeg i mine bøger, til foredrag, på workshops, i vitalitets lounge, i mit hjem og på min hjemmeside. Kom og vær med!

Du kan jo starte med at stille dig selv, det afgørende spørgsmål:

Hvem er du om 2 år, 10 år eller om 25 år? Og hvordan har du det?

Hvor gammel ønsker du at være, når du bliver gammel?