Min Passion

Om Thorbjörg

Thorbjörg Hafsteinsdottir - Pioner, ernæringsterapeut, forfatter og mor til 3 vidunderlige piger

Stifter af Sundhedsrevolutionen, direktør i firmaet Thorbjörg og ikke mindst forfatter bag bestselleren 10 år yngre på 10 uger, som udkom i 2008 og tog danske kvinder med storm og skabte en sund debat landet over. Bogens budskab er stadig meget aktuel og er nu oversat til engelsk, norsk, svensk, finsk og sidst men ikke mindst islandsk, hvor den lå no 1 på bestsellerlisten i flere måndeder. Thorbjörg har siden skrevet flere bestsellere, blandt andet kogebogen Spis dig yngre, saft- og juicebogen Boost din vitalitet, livsstilsbogen 9 veje til vitalitet og den nyeste i rækken nemlig anti-age bogen Den ultimative Anti Age-guide - smuk hud med naturlig glød på 28 dage.

Thorbjörg er uddannet sygeplejeske, ernæringsterapeut og certificeret coach. Hun har næsten 25 års erfaring med ernæringsterapi og er ekspert i livsstilsændringer med speciale i sukkerafhængighed, fedme, diabetes, kvindesygdomme, sund graviditet, sunde børn. anti-age og hvordan du kan være vital hele livet.

"Jeg forvandler kvinder i mit 10 år yngre program og lærer dem at elske sig selv. " Du kan læse om alle mine kurser her.

Undervisning og foredrag

Thorbjörg har stor erfaring i undervisning og er en populær forelæser. Hun underviser blandt andet ved den islandske stat, Københavns Kommune og mange store virksomheder.

Thorbjörg i medierne

Thorbjörg er sundhedsskribent og har blandt andet skrevet for magasinerne Østrogen, Fit Living og Q-Magazine. Og hun udtaler sig til, samt bliver citeret af medier som fx livsstils- og modemagasinerne Alt for damerne, Eurowoman og Costume hvor hun til artikler kommer med hendes mening og ekspertise indenfor sundhedsaktuelle emner. Og så er hun fast blogger på den anerkendte amerikanske helseside MindBodyGreen, der har udnævnt Thorbjörg til at være en af verdens 100 markante kvinder indenfor sundhed og ernæring. I et stort interview med engelske The Times, præsenterede de Thorbjörg som The Scandinavien Goddess.

Thorbjörg har haft sit eget tv-program på Island, hun har optrådt på Go’ Morgen Danmark på TV2 og har senest fungeret som ernæringscoach i TV-programmet Botox eller Broccoli på DR1.

Ildsjæl og sprudlende livsnyder

Thorbjörg walks the talk og strutter af livsglæde og vitalitet. "Min appetit på livet smitter af på de mennesker, der bruger mig som ekspert. Jeg har opfundet et program, en livsstil, der holder mig vital, veltilpas, rynkefri og slank."

"Det program vil jeg gerne dele med dig!"  Læs mere om ONLINE KURSET HER

Erfaring og kompetencer – klik her. 

 

Om Thorbjörg

Thorbjörgs CV