Kort om Thorbjörg

Jeg hedder Thorbjörg, jeg bor i Danmark og Island hvor jeg er født og opvokset. Jeg er uddannet som sygeplejerske, ernæringsterapeut, life-coach og yogalærer. Jeg er trænet i Functional Medicine hvorfra jeg har bygget mit ernæringsfysiologiske fundament.

Mit arbejde består hovedsageligt i at inspirere mennesker, især kvinder, give dem værktøjer og rådgivning i at bruge dem til at få det optimalt godt og blive den bedste og sundeste udgave af sig selv. Jeg har selv lært, hvor vigtigt det er, at prioritere sig selv og sin sundhed og den historie vil jeg så gerne fortælle andre kvinder.

  • Medstifter af Sundhedsrevolutionen
  • Konceptudvikler og direktør af vitalitet brandet thorbjörg.
  • Forfatter og har skrevet syv bøger om sundhed, vitalitet og ernæring.
  • Udbyder kurser, foredrag og workshops
  • Tilbyder skræddersyede individuelle konsultationer.
  • Medvirket i diverse TV programmer i Danmark, Island og i England.
  • Konsulent og konceptudvikler for andre virksomheder.
  • Tidligere restaurantejer i Island, Yogafood, den eneste i Europa med kun sukkerfri, glutenfri, økologisk og vegetarisk mad på menukortet.
  • Du kan læse mere om personlige konsultationer her
Thorbjörg Hafsteinsdottir ketoflex

Vitalitet

Jeg arbejder med sundhed og ernæring. Min mission er at inspirere og motivere især kvinder til at blive den sundeste og bedste udgave af dem selv.

Mit budskab er vigtigt. Maden du vælger at spise kan ændre liv! Vælg den derfor med omtanke og omsorg for dig selv! Bevæg din krop, få styr på dine travle tanker, bliv forelsket i dine rutiner og i dig selv og ha ́det sjovt! Der mærker du vitaliteten!

Vitalitet er en tilstand og en oplevelse! Du mærker den som energi og veltilpashed i hele din krop! Der er overskud, glæde, balance og harmoni. Der er liv! Vitalitet er livskraft. Din vitalitet er min passion.

Vejen til vitalitet

Jeg tilbyder private konsultationer som tager udgangspunkt i din individuelle fysiske og mentale behov. Gennem samtale gennemgår vi problemstillingen og dine ønsker og mål som danner grundlaget for skræddersyet tilpasset kostprogram. Ingen udfordring er for stor eller for lille! Maden er din bedste medicin! Den kan medvirke til at dine ubehagelige og uønskede symptomer forsvinder, gendanne, forny og alle kroppens funktioner! Der hvor der er blokering og stagnation er nu liv og vitalitet.

Jeg arbejder blandt andet med fordøjelse, overvægt, hormonelle ubalancer, graviditets forberedelse, overgangsalder, inflammation og smerter, mental sundhed, stress og træthed.