Kort om Thorbjörg

Jeg hedder Thorbjörg Hafsteinsdottir. Jeg er født på Island og jeg bor delvis der og i Danmark. Jeg er mor til tre voksne døtre og er amma (mormor) til en dejlig lille pige.

Jeg er medstifter af Sundhedsrevolutionen og er konceptudvikler og ejer det vegetariske restaurant koncept Yogafood samt direktør af Vitalitet brandet thorbjörg. Jeg har skrevet syv bøger om sundhed, vitalitet og ernæring samt medvirket i diverse TV programmer i Danmark, på Island og i England, alle delvist baseret på min bestseller bog 10 år yngre på 10 uger.

Jeg er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, Life Coach og Yogalærer. Jeg fortsætter med at hente viden og inspiration på kurser og efteruddannelser, som bidrager til min faglige udvikling og mit vitalitet univers. Mit arbejde består hovedsageligt i at inspirere mennesker, især kvinder, og give dem værktøjer til at have det optimalt godt i sig selv og blive den bedste og sundeste udgave af sig selv. Jeg har selv lært værdien i at prioritere sig selv og den historie deler jeg med andre kvinder.

Jeg afholder kurser, foredrag og workshops og tilbyder også skræddersyede individuelle konsultationer. Jeg påtager mig også opgaver inden for rådgivning og udvikling i virksomheder.

Vitalitet

Jeg er passioneret omkring din vitalitet og optimale sundhed. Min mission er at inspirere dig med værktøjer og metoder, som kan ændre og transformere, så du kan være den sundeste og bedste udgave af dig selv.

Mit budskab er vigtigt. Vælg med omhu maden du spiser, bevæg din krop, få styr på dine travle tanker, bliv forelsket i dine rutiner og i dig selv og ha’ det sjovt! Der mærker du vitaliteten!

Vitalitet er en tilstand, som føles og opleves som energi og veltilpashed i krop og sind. Det er en følelse forbundet med overskud, glæde, balance og harmoni. Forestil dig, at “der er hul igennem”, hvor energien flyder frit til alle celler i kroppen. Hvis der har været blokering og stagnation, er der nu næring og liv. Vitalitet er livskraft. Din vitalitet er min passion.