SUND og STÆRK OVERGANG PÅ 6 UGER!

1.290kr.

Vores kursisters oplevelser!

Gudný Lilja Oddsdottir, Island
Læs mere
Meget inspirerende kursus! Thorbjörg ledsager os igennem hele forløbet med en holistisk tilgang til sundhed og sund livsstil. Det at forene kost og ernæring, bevægelse og træning, afspænding og meditation i et kursus skaber en fantastisk helhedpakke. Man kan gøre det hele eller dele af det, alt efter behov og lyst. Hver dag i de fire uger kurset varer, deler Thorbjörg masser af viden og praktisk information og gode råd i videoer og posteringer og er altid klar med svar ved spørgsmål hvis vi har brug for det. Den nye bog Sundhed har ingen alder, indeholder et hav af information og inspiration om kroppens funktion, den fungerer som en rigtig god guide og opskrifter og den vil jeg læse igen og igen! Jeg har lært meget og fået rigtig meget motivation og jeg kan 100% anbefale kurset.
Tina Bloch
Læs mere
Det har været hyggeligt og inspirerende at følge dit kursus som har givet mig indblik i lidt andre ting om livsstils ændring end det,  som jeg i forvejen er godt igang med siden september 2022, og jeg er typen som sætter mig ind i meget om livstil. Jeg har for år tilbage været instruktør i spinning og boksning, og har trænet tung styrketræning i mange år, danset zumba …, og ved jo derfor en del om træning…, men elsker at få nye tips og viden … Din indstilling til sundhed, vinterbadning osv. er lige mig , jeg elsker vinterbadning og sauna, og din udstråling giver en mod til at fortsætte sin rejse i den sunde stil. Dine Shake opskrifter er jeg vild med…, har aldrig prøvet det med at putte mandler i. Og din nye bog er alletiders! Jeg har iøvrigt alle dine bøger. Tak for dine skønne input og jeg vil følge dig på medierne , det er helt sikkert  Skøn sommer til dig og tusind tak for din smittende dejlige udstråling
Maria Fernandez
Læs mere
Jeg har været ovenud tilfreds med kurset. De daglige videoer og småopgaver har været i et overskueligt format, hvilket er vigtigt for mig. Thorbjörg har responderet hurtigt på henvendelser og har gennem hele forløbet været meget støttende og inspirerende. Man gribes når man rækker ud! og man får individuel sparring. Jeg vil klart anbefale, at man deltager aktivt på gruppens lukkede Facebookside. Her møder man de andre deltagere, der er på samme rejse og her er der også input og støtte at hente. Det har været den bedst tænkelige støtte i min rejse til en keto flex livsstil. Hov, super vigtigt. Jeg har ingen ledsmerter længere og fået mere energi! Vægten er endelig på vej ned. De varmeste anbefalinger fra mig  Jeg savner allerede dine videoer!!
Klara Listog, Norge
Læs mere
Thorbjörg er kunnskapsrik og trygg i sin gjennomføring av kurset «Sunnhet har ingen alder». Hun har bygget opp kurset slik at man leser og lærer noe nytt hver uke. Hun har også nyttige og inspirerende videoer underveis, og er tilgjengelig i facebookgruppe og på chat. Thorbjörg ønsker at DU skal lykkes, hun motiverer og støtter hver enkelt til å gjøre endringer i sitt tempo. Anbefales!
Tidligere
Næste

Top energi, balance og ønskevægt i overgangsalderen!

 

Kvinder +50 kan få alt det! Med bl.a. anti-inflammatorisk sukkerfri mad, regelmæssig træning og ro på nervesystemet kan du byde dine bedste og sundeste år velkommen!

Jeg inviterer dig på 6 ugers transformerende vitalitets kursus for kvinder +50 og dem under 50 som allerede mærker behovet!

Der venter dig en spændende rejse hvor destinationen er optimal sundhed og top velbefindende! Du lærer hvad og hvornår du skal spise, du får nye og bedre vaner og sunde rutiner som virker befriende nemme og du bliver inspireret til at tage handling på nye spændende og super effektive ting som hjælper dig i mål!

“Jeg kan huske dengang initiativer var bare noget jeg tog og interessen for livets muligheder var en selvfølge. Jeg var motiveret, fuld af energi og kunne lide at have mange bolde i luften. Men det ændrede sig brat da jeg blev 52 år for tre år siden.

Jeg mærkede et skift i min krop og mit helbred begyndte at skrante. Jeg fik ondt i knæ og hofter, leddene blev rustne og stive og  jeg blev usikker. Sådan er det stadig! 

Jeg er træt af at have hedeture om natten, og jeg får sjældent sovet igennem. 

I løbet af  de sidste 5-7  år har jeg stødt og roligt taget 10 kg på i vægt og de sidder  på maven og midten! Til trods for adskillige forsøg og eksperimenter er det ikke lykkedes mig at komme af med de extra kilo. De er som om de sidder fast!

Samtidig har jeg mistet interessen for ting, som jeg plejede at elske for eksempel at gå ture og bevæge mig og planlægge rejser.

Det værste er dog at føle mig træt næsten hele tiden. Det er så belastende! Jeg kan næsten ikke komme igennem dagen, især om eftermiddagen er luften gået ud af ballonen ( bortset i min mave!) og jeg går i seng allerede kl 21! 

Jeg er klar over at jeg må lave om på tingene, spise sundere og genfinde gejsten men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an!”

 

Genkender du noget i min klients historie?

 • Er du også træt af at være træt?
 • Er du i overgangsalderen, eller over den, men føler langt fra at du er landet sikkert og godt “på den anden side”.
 • Føler du dig fysisk og mentalt skrøbelig og ønsker at genfinde din styrke? 
 • Er også du ked af og endda frustreret over ikke at kunne tabe de extra stædige kilo på maven?
 • Ønsker du at genfinde din power og lysten til at udrette “noget”?
 • Føler du også, at det er på tide at du sætter dig i første række og prioriterer dine behov og det du har lyst til?

Jeg har en god nyhed til dig! Efter 6 uger på vitalitets programmet er du på toppen!

 • Du har styr på hvad du skal spise for at aktivere din fedtforbrænding!
 • Glæden ved ikke at skulle skille dig af med tøj du ikke tidligere kunne passe! Maven er blevet mindre og du kan bruge dit tøj igen! Så sparer du de penge!
 • Du er fri af sukkertrang og har meget mere ro på med hensyn til mad og at spise noget hele tiden!
 • Du vælger selv når du vil nyde en lækker kage eller et glas vin!
 • Du er ikke længere under press fra dine overbevisninger om at du har brug for  eller fortjener en “sød belønning” . Du ved bedre nu.
 • Du er urørlig under socialt press og forventninger om at “spise som dem” .
 • Du nyder din nye energi og du kan en masse du ikke kunne før!
 • Nu er træning en fornøjelse og ikke bare noget du føler du er nødt til at gøre!
 • Du kender din krop og din hormonbalance meget bedre og ved hvordan du bedst tjener den!
 • Du har meget mindre smerter i dine led og det bliver kun bedre for hver uge! 
 •  Du sover meget bedre og bruger de teknikker du har lært på kurset! 
 • Du er tilfreds med dit udseende og især lægger du mærke til at der er kommet en naturlig glød i din hud!
 • Du er taknemmelig for at mærke at din mentale balance er vendt tilbage og du føler dig endda skarpere både i hukommelse og fokus.
 • Du byder hver dag velkommen med  sunde rutiner, god mad og træning og top velbefindende! Det gør dig tryg i følelsen af det er dig der er kaptajnen på det her skib!
Er du top motiveret til at transformere din sundhed og dit liv?
Er du klar til at byde overgangsalderen velkommen?
Så er det her Seks ugers transformerende sundheds- og vitalitet kursus lige noget for dig!

Kurset foregår online som har mange fordele:

 • Uanset hvor du bor, kan du følge kurset.
 • Du er fri for at skynde dig afsted og transportere dig til et sted måske langt fra der hvor du bor.
 • Video undervisning er optaget i forvejen og alle optagelser er tilgængelige i den lukkede gruppe mens kurset varer.
 • Det er er nemt at følge med i og navigere i kursusindhold.
 • Du er aldrig mere alene end du selv vælger at være. Du har mulighed for at kommunikere med dine medsøstre og dele når du har lyst og brug for det. 
 • Når du har brug for støtte række du bare ud efter mig i gruppen. Når du brænder inde med et spørgsmål så får du svar så hurtigt som muligt. 
 • Alt undervisningsmateriale på samme sted. 
 • Alle opslag fra Thorbjörg er opbevaret i mapper med respektive uge numre. Det gør det super nemt for dig at finde dem. 
 • Nyd en kop kaffe mens Thorbjörg er på besøg i din computer eller i din telefon og lad dig inspirere om ugens tema!
DIT KURSUS INDEHOLDER:
 • Video optagelser me Thorbjörg, hvor hun underviser kort og præcis ugens tema. Der er 1-2 tema videoer um ugen;  i alt otte temavideoer på de seks uger.
 • Korte og og lige til sagen demo træningsvideo 1-2 gange om ugen. I alt otte træningsvideoer inkluderet yin yoga stræk øvelser. Træningen er for dig som er nybegynder eller måske er det langt siden du har trænet eller bevæget dig. Hvis du allerede træner og har en god træningsrutine springer du bare dem her over hvis de er for lette. 
 • Du får en opskrift to til tre gange om ugen som passer til ugens tema. I alt tolv  opskrifter.
 • Pepp og motivation to gange om ugen.
 • Opslag fra Thorbörg i gruppen når hun synes der brug for det eller en information om produkt eller ny viden hun vil dele med gruppen.
 • Det Spirituelle Krydderi een gang om ugen eller i alt seks gange i alt. 
 • Anbefalinger og links til produkter og andet som hjælper dig på din sundheds- og vitalitets rejse!  
 • Støtte, support og opfølgning  i et lukket forum på facebook i seks uger!
Glæd dig til opdage hemmeligheden bag din biologiske alder og hvorfor det er verdens bedste idé at investere i din fysiske og mentale sundhed. Du vil lære, at rigtig mad, træning, kulde og varme er dit bedste guld i banken og tænder dine ungdommelige  gener, booster din energi og balancerer dine hormoner.

KURSUS UGER:

UGE 1. Tænd din krop! Gener, biologisk alder, inflammation, træning.

UGE 2. Maden i balance. Blodsukker, insulin, sukker, kulhydrater, makros, træning. 

UGE 3. Harmoniske hormoner. Overgangsalder, østrogen, balance. Skadelig stress, træning, yoga.

UGE 4. Sund fordøjelse. Faste, detox, mikrobiom, yoga.

UGE 5. Sund stress, biohacking metoder og værktøjer. Faste, kulde, varme, kosttilskud, ro, træning.

UGE 6. Sund, smuk hud med glød. Maden, hudpleje, træning. 

Du er i mine gode hænder under hele forløbet og ikke alene på denne rejse! Du er en del af et fællesskab af ligestillede kvinder i en lukket gruppe på facebook-, I støtter hinanden og deler tanker og oplevelser undervejs. Jeg er dagligt til stede, svarer på spørgsmål, motiverer og yder førstehjælp når det er nødvendigt!

Er du klar til at transformere din sundhed og transformere dit liv?
Der er ikke noget at vente på!
Kom med! Du er kun seks uger fra dit fulde potentiale i styrke, energi og vitalitet! 

 

Det praktiske

Kurset og sundhedsprogrammet er ikke tænkt som et behandling for nogen former for sygdomme. Hvis du har spørgsmål og er i tvivl om noget så tøv ikke med at kontakte mig med dine spørgsmål og overvejelser på thorbjorg@thorbjorg.dk 

Når du har købt online kurset er din plads sikret. Du modtager efterfølgende en velkomst mail  med informationer om adgang til det lukkede forum på facebook.

Du skal købe (eller låne) bogen; Sundhed har ingen alder. Stærk og vital og i god balance med ketoflex. Bogen fungerer som en del af undervisnings materialet. Den er IKKE inkluderet i kursus pris! Det er der taget hensyn til i kursus prisen.

 BESTIL BOGEN HER!

Thorbjörg er ekspert i sundhed og ernæringsrelaterede ubalancer og dysfunktioner. Hun har 30 års erfaring i at vejlede og hjælpe kvinder til at få det bedre og blive den sundeste udgave af sig selv. Læs mere om Thorbjörg og hendes kompetencer.  

Genvej til flere muligheder!

Scroll to Top