BOOK DIN TID ONLINE

Vælg en individuel konsultation, der er målrettet dine personlige behov. Tag det fulde ansvar for at erobre dit super potentiale og få optimal sundhed og velvære. Jeg hjælper dig med et personligt tilpasset værktøj for at afstresse og genstarte et nyt liv. Din livsstil bestemmer hvordan du har det. Indimellem har vi svært ved at tage fat og komme godt af sted. Derfor tilbyder jeg faglig vurdering, tilpasset rådgivning, ernæringsterapi og coaching der kickstarter dit nye, energirige liv! Prøv det. Vælg 60 eller 30 min. personlig rådgivning for at komme i gang. Vi mødes på Zoom eller på telefon. Enkelt, sikkert og nemt. Book din tid ved at klikke på knappen, eller se nærmere på de individuelle konsultationer nedenfor. Jeg glæder mig til at mødes med dig. Dit liv er min passion!

Se nærmere på den enkelte konsultation, følg vejledningen, betal og book online!

Scroll til toppen