Maden og den røde tråd!

Det overrasker nok ikke. Jeg er vild med mad. Især med smagen og nydelsen i at spise gode veltilberedte råvarer. Men især er jeg passioneret omkring bestemte fødevarer som kan gøre noget særligt og positivt for min sundhed og velbefindende. 

 

Jeg dybt betaget af den vilde transformation der opstår i mig selv og mine klienter. Det er lige før at jeg ser den slags mad værende intelligent  væsen som kan tale med og kommunikere med celler og gener. ”Rigtig” mad kan gøre dig glad, stærk og vis.  Den kan tale dig ud af vrangforestillinger, give trøst og ro. Mad kan producere energi, varme, smidighed og øget fokus.  Rigtige valg af mad kan gøre motion bedre og mere effektiv, give mere glød og ungdommelig hud og vende uret i den modsatte retning. Det lyder næsten som et mirakel. Men det er det næsten også. 

Jeg har ikke altid spist den slags mad som jeg gør i dag. Jeg har været på rigtig ”dum” mad i årevis inden jeg skiftede retning til noget bedre og som jeg fungerer optimalt godt på. For meget sukker, brød og inflammation kalorier er det rene volapyk for kroppen som er svært at forstå. Misforståelsen var til gengæld ret tydelig og kunne både mærkes i blandt andet svag selvfølelse og dårlig fordøjelse og ses som på mave og lår. 

Men jeg er taknemmelig. For det er her meningen med mit liv tager afsæt. Alt det, jeg har oplevet og erfaret – med maden som min coach – har været og er stadig en rød tråd i mit liv. Hvis jeg ikke havde haft det så elendigt på grund af forkert mad, havde jeg aldrig fået adgang til at opdage og mærke, hvad rigtig mad kan gøre. Uden den indsigt var jeg ikke den, jeg er i dag: En passioneret ernæringsterapeut hvis lyst til at dele sin viden og erfaring med dig. Det er aldrig for tidligt eller for sent at gå i gang.  Hvorfor ikke bare i dag! 

Scroll to Top