D-vitamin. Dejligt og sundt. thorbjorg.dk

Sund og dejlig med D-vitamin!

Smid kleenex og halspastiller ud sammen med klagesangen over din vægt og triste tanker. Løsningen starter med det samme bogstav som ”dejlig”. Og det skal du være i denne måned med mad og tilskud fyldt med D3-vitamin!

 

Mangler du D vitamin?

Du føler dig træt og doven
Du er ked ad det og måske også deprimeret
Du er ofte forkølet, har ondt i halsen eller og får influenza mere end een gang om året
Du sover dårligt og har svært ved at komme op om morgenen
Du har svært ved at tabe de overflødige kilo
Du har måske knogleskørhed uden at vide det?
Trætte og svage muskler?

Derfor er D vigtigt

D vitaminets betydning for optagelse af kalk og knoglesundhed er veldokumenteret. Nyere  forskning gør mig endnu gladere for D´et. Den positive virkning på vægtkontrol, signalstoffer i hjernen og hormoner er godt nyt. Og så styrker D3 vitamin immunforsvaret! Og den slags styrke kan vi ikke få nok af i disse tider med en alvorlig og lumsk virus i omløb og en lang mørk vinter foran os. Det støtter forskningen!

Og vi får for lidt D3 vitamin ifølge mange studier! Forklaringen er, at vi ikke længere spiser nok fisk eller levertran og at vi, fornuftigt nok af angst for hudkræft, smører os ind i creme, som beskytter os imod solens stråler og dermed også imod D vitamin. Og så tænker vi os bare ikke om og glemmer D´et!

Spis fisk og sol og D- vitamin!

Fisk indeholder D vitamin og fede fisk mere end andre. Sej er den sejeste hvad det angår.
Opdag fiskelever. Ikke så tosset endda! Led efter fed fisk i opskrifter.
Spis økologiske æg/æggeblommer!
Kom ud af skyggen og ind i solen, hvis den er der!
Boost din krop med D vitaminer;  i stedet for at løbe en tur på et løbebånd i træningscentret, prøv at løbe en tur i det fri når solen skinner eller når det er lyst.

Thorbjörgs hotte sol tip!
Spis D vitamin som tilskud; Mellem 3-5000 enheder om dagen! Der skal stå cholecalciferol 3 på etiketten og de skal helst være i bundet i olie.

Prøv Bio-D-Mulsion-Forte D3 vitamin. De reneste på markedet, renset for giftstoffer som f.eks. PCB, dioxiner og pesticider. Een dråbe indeholder 2000 enheder. Eller hvis du vil være praktisk og få alle 5000 enheder i een kapsel fra Klaire Labs 

Scroll to Top