Gratis Webinar! 26. 4 kl 20!

Energi, styrke og biohacking!

Jeg kender mange kvinder på min alder, yngre og ældre end mig, som bare ved tanken om at tage handling på at spise sundere og træne regelmæssigt, opgiver på forhånd. “Når man er blevet 55-60 år må man vel godt slappe af med hvordan man ser ud, være tilfreds med sine deller og acceptere at man er træt og kroppen er lidt slidt. Vi skal jo også huske at leve livet!”

Naturligvis må man alt det! Også når man er 30 eller 45 år. Jeg er bare ikke helt sikker på at jeg tror på at kernen fortællingen om accept altid er sand men kan handle om modstand imod noget der kan virke svært og kompliceret. Derimod tror jeg på, at det kan virke  uoverskueligt at ændre hvilke som helst vaner som kræver afgørende forandringer i livet, for det sker ikke af sig selv. Og ja, det kan være super svært! Men det har intet med alder at gøre. Jeg tror på, at fleste, som har det ikke helt godt, gerne vil have det lidt bedre og at alle kvinder, også kvinder midt i livet, ønsker at have god energi, være fysisk og mental stærke og livskraftige og lettere i sin krop.

Det vil jeg gerne tale med dig om og inviterer dig til at deltage i webinar onsdag den 26. april kl 20! Det varer 60 minutter og er helt gratis!

 

Jeg vil, blandt andet, tale om hvordan du, med biohacking metoder (det fortæller jeg hvad er) kan få det bedre i sin krop med top energi og god balance. Sådan det meste af tiden!

Jeg vil endvidere præsentere min nye flotte bog; Sundhed har ingen alder, som jeg har skrevet til modne kvinder (og mænd) og forklare hvorfor vi aldrig skal lade alder være en forhindring for at få det bedre.

Der vil være tid til at stille spørgsmål, så hav dem klar hvis du på forhånd ved hvad du har brug for at får svar ved og jeg vil gøre mit bedste.

Alle fortjener at leve deres bedste liv! Jeg og mit team er engageret i at hjælpe dig med at opnå det.
Så vær med den onsdag 26. april kl. 20:00, mens vi dykker ned i universet af sundhed og velvære. Gå ikke glip af denne inspirerende mulighed!  Tilmeld dig til dit gratis webinar  HER

Scroll to Top