Kylling Gnallinger

SværhedsgradNybegynder

Kylling er noget de fleste som spiser kød kan lide. Kylling Gnallinger elsker alle som kan lide kylling! Børn elsker dem! De er super velsmagende, de er sprøde og så kan man spise med fingrene hvis det er. De er også super gode at have med i madkassen, enten i skole eller på arbejde. Brug dem som hovedret med tilbehør, som ingrediens i supper og kolde salater.

Forberedelse9 minsKogetid11 minsSamlet tid20 mins
 500 g kylling filet eller brug tilsvarende kylling bryst
 100 g grovt malede mais grynhvis du ikke er vild med mais så brug grovt hakkede mandler
 1 tsk flagesalt
 ¼ tsk cayenne peber
 ½ tsk mild paprika eller karry
 2 spsk kokosolie til stegning
1

Brug kylling fileterne som de er eller halver dem hvis du synes de er for store. Hvis du bruger kylling bryst så skær dem i passende størrelse stykker ( jeg kan godt lide at kunne bide i dem to gange).

Vend stykkerne i majsgryn blandet med groft salt, cayennepeber og paprika eller karry.

Steg dem i den super varme kokosolie på begge sider. De skal være saftige og sprøde.

Ingredients

 500 g kylling filet eller brug tilsvarende kylling bryst
 100 g grovt malede mais grynhvis du ikke er vild med mais så brug grovt hakkede mandler
 1 tsk flagesalt
 ¼ tsk cayenne peber
 ½ tsk mild paprika eller karry
 2 spsk kokosolie til stegning

Directions

1

Brug kylling fileterne som de er eller halver dem hvis du synes de er for store. Hvis du bruger kylling bryst så skær dem i passende størrelse stykker ( jeg kan godt lide at kunne bide i dem to gange).

Vend stykkerne i majsgryn blandet med groft salt, cayennepeber og paprika eller karry.

Steg dem i den super varme kokosolie på begge sider. De skal være saftige og sprøde.

Kylling Gnallinger
Scroll til toppen