Thorbjorg anbefaler og vejleder om biohacking. Sundhed har ingen alder. thorbjorg.dk

Sundhed har ingen alder.

Produkter, mad og kosttilskud og hvor du kan handle!

Bogen Sundhed har ingen alder, stærk, vital og i god balance med ketoflex er udkommet. Jeg anbefaler alt muligt i bogen herunder mad, træning, produkter og biohacking værktøjer som understøtter optimal sundhed og den livsstil jeg beskriver i bogen. Denne liste hjælper dig med at finde hvor du kan finde produkterne og giver mest mening når du læser bogen

Træn og lev længere

Kasper Silding er funktionel hiit circle træner og kører hold bl.a. i Fælledparken i København. Kasper har sammensat træningsprogrammet i bogen Sundhed har ingen alder. Jeg går til træning hos Kasper tre gange om ugen hele året. Jeg vil helst ikke undvære det og anbefaler det varmt.
Udendørs træning i Fælledparken. Thorbjorg.dk

Træningselastikker
Der er forskellige typer;
Flow bands korte elastikker i tre til fire styrker som placeres omkring ankler, lår eller over knæene for at give extra til balder og lår når du f.eks. laver squats.

Lange elastikker med forskellig styrke som passer til den ønskede modstand når du træner arme, ryg og mave.

Der er mange forhandlere af trænings elastikker både i sportsbutikker og online.

  • Billig fitness har, foruden elastikker, også kettle bells og andet trænings udstyr.
Body hacking

Manuvison kropsterapi

Jeg går regelmæssigt til manuvison kropsterapi hos Johnny Hauge som er indehaveren af Drivkraft Kbh. Han er uddannet ManuVision Kropsterapeut og personlig træner. Johnny tager sig af min krop og løsner op for fysiske og følelsesmæssige spændinger i  bindevæv, led og muskler. Jeg kan varmt anbefale ham.

Test dine gener

DNA Health
DNA Diet
DNA Oestrogen / Estrogen
DNA Skin / hud
DNA Sport

Test din biologiske alder

Test din DNA- alder

True Diagnostic

Funktionelle test

Test dine hormoner, fordøjelse, mitokondrie sundhed, gluten intolerance og mere.

 Hvis du ønsker hjælp til dels at læse og tolke testene dels få lavet en professionel behandlingsplan på basis af testsvar og dine mål, kontakt mig m.h.p. privat konsultation thorbjorg@thorbjorg.dk eller bestil en tid online HER 

 

Mad og råvarer

Online butikker

Stort udvalg af det du har brug for til lavkulhydrat, ketoflex og sukkerfri madlavning samt korn fri og glutenfri bagning. Naturlige sødemidler inklusiv blanding af stevia og erythritol samt diverse næringspulvere bl.a. lavet på grønne planter og flere typer af urtete.

Er brandnavn på et naturligt sødemiddel som består af blanding af stevia og erythritol og kan købes i nogle supermarkeder eller bestilles online. Sukrin “hvid sukker”, Sukrin Gold (puddersukker), Sukrin melis florsukker, Sukrin sirup og andre varianter. Selvom jeg for det meste burger Sukrin i opskrifterne i bogen, kan andre tilsvarende produkter anvendes f.eks dem fra Koro shop.

Jeg har altid Better Stevia French Vanilla (den bruger jeg meget!) og Stevia Caramel i flydende form. De er begge fra NOW Foods. Du kan blandt andet bestille dem her;

Good good har sukkerfri produkter sødet med stevia og erytritol; ren stevia, chokolade, syltetøj og marmelade, sirup og flere.

Har et stort udvalg af kosttilskud, kollagen, fødevarer, sukkerfri produkter, hudplejeprodukter og electrolytter (salte) for at nævne noget af det vigtigste.

Fisk og lammekød og lammelever fra Island!
  • ICE FOOD Amager Strandvej 162A, 2300 Kbh S
Revitaliserende sundhedsplan 

Miso suppen. Tilberedt fra grunden (opskrift i bogen), ingredienser:

Alt til Miso suppen kan købes i asiatiske butikker, helsekost og supermarkeder eller bestilles online hos Pandasia

Hvis du ønsker at faste på  ProLon fem dages faste pakken kan den bestilles her:

Grøn Juice Pulver. Forskellige gode muligheder:

Grøn næring i pulver, som smager godt! Det gør de grønne pulvere nemlig langt fra altid! Organic Greens er fra Amrita Nutrition som udelukkende handler med højeste kvalitet af kosttilskud. Brug koden QPOLKM når du opretter dig som kunde.

Thorbjorg anbefaler gadgets til biohacking. Skærm og lysbriller. thorbjorg.dk

Gadgets 

Skærmbriller og Godnat briller

Blue Light Glasses og Blue Light Blocking Glasses

Brug koden “thorbjorg” og få 15% rabat

Fitness Ure og ring
  • Huawei Watch Fit 2 bruger jeg især når jeg træner
  • Huawei Watch GT 3 Pro bruger jeg til pænt brug og jeg svømmer og dykker med det.

Oura finger ring

Test dine ketoner og blodsukker
  • KetoStix strimler til måling af ketoner i urin kan købes på apoteker. 
  • Ketosource Ketone blod- og glukosemåler samt test strimler
  • Veri Glukose plaster / patch monteret på armen og måler konstant glukose (blodsukker) værdier. Jeg bruger den med stor succes i 14 dage når jeg har brug for at hacke mit blodsukker i forhold til mad, faste og træning.
Scroll to Top