Hovedretter

Laks med fennikel og tomatLaks er altid god! Masser af kvalitet protein og sunde fedtstoffer, vel at mærke, kun hvis det er vild laks eller er dyrket i opdræt med ordenlige forhold hvor laksen får foder der matcher med deres naturlige føde. Denne opskrift er med tomater hvis syrlighed klær den fede smag og fennikel indeholder plantestoffer som hjælper til at fordøje netop fed mad.
Kylling i tomatKylling er altid god, og lår og overlår smager mest fordi de er den fedeste del. Denne ret er simpel men du kan sagtens tilføje nogle grøntsager, f.eks courgette eller og selleri rod. Men hvis du er på striks keto kost så brug kun blomkåls- eller broccoli ris. Opskriften er fra bogen Ketoflex 3-3-1
Kylling GnallingerKylling er noget de fleste som spiser kød kan lide. Kylling Gnallinger elsker alle som kan lide kylling! Børn elsker dem! De er super velsmagende, de er sprøde og så kan man spise med fingrene hvis det er. De er også super gode at have med i madkassen, enten i skole eller på arbejde. Brug dem som hovedret med tilbehør, som ingrediens i supper og kolde salater.
Selleri KnoldsuppeSuppe er en dejlig spise. Denne her er en rigtig efterårs- og vintersuppe! Tyk, varm og god! Selleri og tomater klær hinanden godt og smagen er rund og syrlig. Hvis du er til det, kan du kødberige suppen med et par skiver stegt bacon eller fede den op med en god smør klat eller fløde smørost.
Scroll til toppen