Kolde Shakes

Iskaffe Go NutsIskaffe er ikke til at komme uden om om sommeren! Denne her udgave er ret skøn og lækker og så er den super sund og og tilpas fed for dem der er på ketoflex
C vit Hyben drikC vitamin er godt for kroppen og immunforsvaret. Dette vitamin styrker vores forsvar imod infektioner og forkølelser, bringer ro til stressede binyrer og vi sover bedre. Mange frugt, bær og grøntsager indeholder naturlige C vitaminer og hyben er een af de ypperste kilder. Du kender hyben som røde knopper på buske i nærheden af havet. Du kan plukke dem selv og du kan købe dem tørrede og klare til brug i din lokale helsekost.
Sexy morgen shakeSexy Shake er en klassiker fra 10 år yngre på 10 uger programmet. Den er sund med masser af protein og sunde fedtstoffer! Og så smager den bare så godt! Du kan nyde den som morgenmad eller tilbered den og tag den med i en termokande til energi optimerning senere på dagen. Du kan sagtens bruge variation af frosne bær f.eks blåbær eller bær blanding. Hvis du øsnker en fyldigere shake kan du tilsætte en smule glutenfri havregryn og give den fuld skrue i blenderen. Men så er den måske ikke så keto venlig længere.
Scroll to Top