FASTE KURSUS ONLINE 19. februar

590kr.

Ikke på lager

FASTE OG BODY AGE

Nulstil dig din krop på tre dages faste og gå ned i body age

 

Hør her! Du behøver ikke at sulte dig på vandfaste, som er svær for mange at gennemføre. Du kan få den samme effektive respons i din krop OG top energi på en kalorie reduceret fastelignende kostplan.

Kurset indeholder alt det du har brug for at vide om periodisk faste; 12:12 og 16:8, længerevarende 24 timers faste og faste program på faste lignende diæt i tre dage til fem dage. Hvad, hvorfor og hvordan! 

DET FÅR DU UD AF AT FASTE I TRE TIL FEM DAGE

Autofagi

Faste er den mest aktive måde at hacke autofagi på og bruge kroppens eget celletox-system. Når kroppens energisansning system fornemmer, at der mangel på energi, vil autofagi gå op. Cellerne skiller sig af med skadede og døde celler sam inflammationsproducerende zombieceller. Desto længere du faster, desto mere autofagi.

Øget insulin følsomhed

Når dine celler bliver mindre følsomme for insulin er det fordi der er  for mange daglige måltider hvor sukker og simple kulhydrater er en del af det vi spiser. Dårlig insulinfølsomhed forstyrrer og kan helt hinde en normal aktiv fedtforbrænding.

Fedtforbrænding i top

Stamcelleproduktion med nye friske og sunde celler

At faste i 3-5 dage stresser kroppen på en god måde, den går i overlevelsesmode og begynder at danne nye celler i f.eks lever og i huden.

SIRT aktivering af de ungdommelige gener

Autofagi og insulinkontrol i 3-5 dage booster sirtuiner som koder for langsommere celledeling, fornyelse af celler og kroppen bliver bedre i stand til at bekæmpe inflammation. Body age går ned og du bliver en yngre udgave af dig selv.

Inflammation kontrol

Den bedste investering i din sundhed og godt helbred er netop det. Skadelig inflammation er den vigtigste fællesnævner for dysfunktion og sygdom i hele kroppen.

FASTE PLANEN

  1. PRE- FASTE. FORBEREDELSE. Det er ikke en god idé, at gå direkte på en striks kalorie fattig faste. Derfor spiser vi i følge en tilpasset madplan i syv dage inden fasten begynder.

 

2.  FASTE PÅ FASTELIGNENDE MADPLAN. Fasten varer i fem dage, men hvis du ikke kan overskue fem dage kan du sagtens nøjes med tre dage. Faste planen er nøje udregnet mht kalorier, proteiner, kulhydrater og fedt. Første faste dag er 1000 kalorier og de resterende fastedage på ml 750-800 kalorier.

 

3. POST-FASTE. Når fasten er slut er det vigtigt at bryde fasten fornuftigt. Det gør vi med tre dages post-faste madplan.

KURSET INDEHOLDER

  • VIDEO UNDERVISNING OM FASTE
  • VIDEO UNDERVISNING OM BIOHACKING
  • PRE- FASTE MADPLAN
  • FASTE MADPLAN OG OPSKRIFTER
  • POST-FASTE MADPLAN
  • KOSTTILSKUDS ANBEFALING
  • STØTTE, SPØRGSMÅL OG SVAR I LUKKET FORUM PÅ FACEBOOK I 15 DAGE

Udnyt nulstillingen og den gode effekt af fasten. Bliv ved med at forbedre din sunde livsstil.

Sundhed har ingen alder og eller Ketoflex bogen har hvad du har brug for. De indeholder rigtig mange, nyttige og spændende informationer om kroppens funktion og biohacking samt lækre og nemme opskrifter i begge bøger. De er alle designet til at bekæmpe og styre inflammation, sikre en god og aktiv insulinfølsomhed og fedtforbrænding, aktivere energi og top velbefindende.  

Scroll to Top