Deserter

KokosbarKokosbar er lavet på kokosmel og naturligt sødestof og mørk chokolade. Stærkt inspireret af smager Bounty chokoladebar, som er een af mine favoritter. For dig som vælger sukkerfrit og er på lav kulhydrat eller ketoflex er det en kærkommen snack eller mellemmåltid til en god kop kaffe eller te. Opbevares koldt.
Sarah BernardtSarah Bernhard kager er ikke til at komme uden om i Island i den søde juletid. De er blevet den del af julebagtraditionen og den er hermed givet videre. Denne opskrift er naturligvis uden sukker og smager lækkert til en god kop kaffe eller mørk te.
Verdens lækreste lagkageLagkagen som alle elsker! Også børn! Den er helt uden tilsat sukker og mel og stivelse men der er rigeligt med sødme fra både dadler og bananer og chokolade! Du kan med fordel lave lagkagebundene dagen før og tilberede den et par timer inden servering så den får lejlighed til at sætte sig. Denne super lækre kage er ideal for dig som ikke ønsker eller tåler gluten og som ønsker at undgå tilsat sukker og stivelse i dine kager.
BananbrødBananbrød smager godt! Sådan er det bare! Spis det når du mangler lidt sødme i hverdagen, især som treat til eftermiddags te eller kaffe eller når du får uventede gæster er du den som kan diske op med lækkert og forholdsvis sundt kagebrød. Der skal helt klar smør på men kan sagtens spises som det er.
Scroll to Top