Glutenfri

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller skal man bare spise i februar! Sådan er det! Jeg er helt med på, at den helt klassiske bolle dej og flødeskum og en klat chokolade topping er bare det bedste og mest praktiske. Men hvis du, som jeg, spiser helst glutenfrit og mange fastelavnsboller denne ene gang om året, så kan denne her opskrift noget. Kan sagtens bruges, også når der ikke er fastelavn.

Fastelavnsboller Read More »

Chi´a la mande

Chi´a la mande er alternativ til den klassiske Ris a la mande og kan med fordel nydes hvis du ønsker en udgave med mindre kulhydrat og sukker. Den er nem at lave, ingen kogning eller ris som risikerer at brænde på. Hvis du ønsker en vegan Chi´a la mande så skip kofløden og erstat med mere kokosfløde eller soyafløde for at undgå at kokossmagen bliver for gennemtrængelig.

Chi´a la mande Read More »

Kokosbar

Kokosbar er lavet på kokosmel og naturligt sødestof og mørk chokolade. Stærkt inspireret af smager Bounty chokoladebar, som er een af mine favoritter. For dig som vælger sukkerfrit og er på lav kulhydrat eller ketoflex er det en kærkommen snack eller mellemmåltid til en god kop kaffe eller te. Opbevares koldt.

Kokosbar Read More »

Julekage med appelsin

Julekage er noget jeg husker fra min barndom i Island. Den smagte af kardemomme og der var rosiner i, masser af sukker og hvedemel. Jeg har lavet en helt anden version! Så det er en anderledes julekage, sukkerfri naturligvis, men stadig sød og smager af jul! Hvis du vil, kan du jule den op med din julesmag f.eks kanel og en anelse nellike.

Julekage med appelsin Read More »

Rodfrugtrösti

Rodfrugt smager godt! Punktum! Bagte i ovnen, mosede, kogte i suppe og som burgere eller rösti på svenska. Selvom rodfrugt indeholder fordøjelsesvenlige fibre så indeholder de også en del stivelse. Men hvis du følger ketoflex kan du nyde dem på opladningsdage og på fridage. Ellers nyd dem anytime!

Rodfrugtrösti Read More »

Scroll to Top